Bugsys profil ble hyppig endret - men personligheten var den samme. Det var også mesteparten av teksten på profilen. Under kan du se profilen slik den tok seg ut på gaysir like før bugsy ble lagt død.

Teksten på profilen

Er ikke 16, men NÅ ER JEG FJORTISS!!! (14). I am fire and revolt, - pain is my mark and death is my destany.

Og ja, bildet er av meg. Jeg ser ned på deg. hehe.

Det er veldig mange som vil være vennen min her, men veldig få som har guts til å si hva de egentlig vil! jeg er lixom ikke her for å finne folk jeg ikke har kjangs på da! det betyr ikke at jeg bare tenker koffert eller at det er noe jeg vil snakke med hvem som helst om så ikke misforstå heller!

Mange av de som sender meldinger er opprørt av at jeg snakker om selvmord i dagboken. Hva er det med det da? Hadde jeg hatt sex med en av gamlingene som prøver seg på meg, og han hadde tatt selvmord, så ville folk bare vært glade. Hadde noen drept ham ville morderen blitt folkehelt. Er der rart at jeg ikketrives på denne forbannede planeten?

PS JEG VIL HA MELDINGER ! Ja. Det er DEG jeg snakker til!

Dagboken

20.07.02

life sucks and then u die. Hva er vitsen lixom? Leve lenge og bli skuffet MANGE ganger og dø senil med en stygg gammel innskrumpet kropp. Eller dø ung og bli skuffet færre ganger og bli et pent lik? Prøvde å bli et pent lik like før jeg fylte 13 me det skar seg og ingen fikk vite det. Av og til skulle jeg ønske at jeg aldri hadde våknet igjen. Eller at jeg våknet og fant ut at livet bare var et mareritt, og at virkeligheten er en helt annen.

Nei slapp av da jeg har ikke tenkt å ta selvmord! For av og til skjer det noe som er verdt all dritten. Er jeg heldig opplever jeg kanskje en håndfull øyeblikk i løpet av et liv som er verdt å leve for.

28.10.02

endelig FJORTISS! (nei, ikke i dag - vil ikke at alle skal vite datoen da!). men jeg feirer i alle fall litt i dag, og i natt skal jeg drikke sprit. hehe. Og så har jeg skaffet et nytt bilde til profilen det andre ble lixon litt kjedelig.

og så fant jeg karakterboken min fra i fjor *lol*. "I alder og modenhet kan ingen benekte at du har gjort steg fremover. Verre er det om man forsøker å se en positiv utvikling av din arbeidsinnsats (om den finnes). Evner har du bla bla.... Matematikklæreren sier at du SOVER i timene. bla bla.. Hjemmeleksene har du kun levert 25% av gangene og det ligner ingen ting. Det er bunn i klassen... bla bla"... hehe. men norskkunskapene er det ingen som klager på. skal bli berømt forfatter jeg. eller diktator eller noe sånt :)

05.11.02

fy faen så mange idioter det er i verden! nei, jeg snakker ikke om deg. jeg snakker om de andre :P

13.11.02

i dag er alt bare ræva. jeg våknet trøttere enn da jeg la meg, og så ble alt bare gradvis verre frem til nå. ja - og så har jeg truffet en dritkul type som syns jeg er dritkul men som er alt for kul til å bli med på noe virkelig kult. fy faen så liver suger.

16.11.02

når jeg sier at jeg vil koke kattunger sånn som mamma koker krabber, så tror folk enten at jeg er ond eller bare tuller.

hvorfor tror de ikke at jeg mener det? fordi kattunger er så "søte" og dermed mer verdt enn stygge krabber? jeg syns katter er ekle, lukter vondt og dessuten er jeg allergisk mot dem. krabber lever jo bare på havbunnen og plager ingen.

hva har folk forresten imot "slemminger"? det står på mange profiler at de som ikke er snille bare kan stikke. hva er det som bestemmer om noen er slem da? at de sier det de mener i stedet for å jatte med og late som de mener det samme som alle andre later som de mener?

når jeg er med i glunchen "mer mellom ørene enn mellom beina", så betyr ikke det at jeg har *veldig* lite mellom beina, bare så det er sagt. og ærlig talt så betyr det mer hva andre har mellom ørene, enn hva de har mellom beina, selv om det også er interessant ;)

12.12.02

så har jeg ryddet på profilen min igjen og lastet opp nytt bilde og slettet masse piss fra dagboken. hvorfor er det så stille for tiden? er jeg _så_ forbanna uspiselig når jeg sier det jeg mener i stedet for det pisset folk vil jeg skal si?

20.12.02

uff. i dag er jeg syk. skukesyk. hehe.

19.01.03

shit, jeg er full som en alke... nå kunne jeg sagt mye dumt, men tror jeg lar andre ta seg av det. stikker heller ut en tur. SKÅÅÅÅL

07.02.03

mye rare folk på gaysir. men det er ikke de over 30 som er plagsomme, sånn man får inntrykk av på alle disse profilene som snakker om bestefedre og gamle griser. det er heller de mellom 18 og 22 som har problemer med å fatte at jeg ikke straks faller på rygg og spriker med beina når de besøker profilen min. ikke det at jeg har noe imot å sprike med beina - men da skjer det på mine premisser liksom.

09.02.03

familitragedie. grøss. sitte i fem timer og spille lykkelig, snill liten sønn. ikke si noe av det som ligger på tungen. le høflig av elendige vitser som er fortalt hundre ganger før, og som ikke engang var morsom den første gangen. spise mat som andre liker.

i natt skal jeg drikke meg sørpe full. det er i alle fall sikkert!

14.02.03

livet er som en dårlig amerikansk film. langtekkelig, forutsigbart, fullt av dårlig spill og elendig musikk - og etterpå føler man at det var ganske borttkastet.

21.02.03

det er mange som spør om jeg søker treff. selvfølgelig gjør jeg det! i alle fall når jeg spiller paintball :o

02.03.03

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." sa einstein.

jeg har en stigende antakelse av at "human stupidity" er enda større :(

14.03.03

Hva er vitsen med å skulke når jeg har "Ingen nye meldinger"? Life sucks!

 

Neste kapittel