X: Dato:2002-08-07 00:54:00

OK, jeg prøver meg jeg og ... Du sier at veldig mange vil være venn med deg her. Det tror jeg jeg kan forstå ... selv om jeg ikke aner hva de andre har skrevet til deg.

Er det tjangs for at vi kan bli bedre kjent? Du bor jo i Bergen og jeg er daglig i Bergen, selv om jeg bor XXX.

Ikke tro at dette er et sjekktriks og at jeg er ute etter lettvint sex. Jeg fikk faktisk sympati for det jeg leste om deg. Og bildet ditt - jeg må innrømme at du ikke er verdens peneste, etter min smak - men det sa noe likevel. Jeg tør tro at vi kanskje har mye felles. Du minner litt om meg selv da jeg var på din alder, og litt om en venn av meg eller to.

Jeg er seriøs. Og jeg setter vennskap høyere enn sex. Jeg liker gutter på din alder, ikke fordi jeg har håp om sengekos, men rett og slett fordi jeg trives sammen med dem og kommer lett overens. Jeg holder meg til gutter i 20-års alderen når deg gjelder sex.

Dersom du svarer meg vil jeg sette stor pris på det. Dersom vi blir venner skal jeg ikke skuffe deg.


X: Dato:2002-08-09 00:59:00

... jeg har faktisk lyst til å bli kjent med deg. Jeg er ikke ute etter kroppen din, men kanskje hodet ... og smilet ditt.


Bugsy: Dato:2002-08-09 02:48:00

hva er galt med kroppen min da?


X: Dato:2002-08-09 19:47:00

Ingenting galt med kroppen din, så vidt jeg kan se av det lille bildet. Men faktisk er jeg mer opptatt av ansikter og det som er inne hodet (og hjertet) på folk.

Jeg gidder ikke bry meg med gutter som er vakre å se på dersom de ikke appellerer til meg på andre måter, enten som venner eller som noen jeg kan være til hjelp og støtte for.

Når jeg overfor deg presiserte at det ikke var kroppen din jeg var ute etter, prøvde jeg å si at du kan slappe av dersom du er på vakt overfor "gamle griser". Det var først og fremst personligheten din (i den grad den kommer til uttrykk i tekst og bilde her) som vekket min interesse.

Jeg har mange venner som er betydelig yngre enn meg, både homser og streite. De fleste av dem er jeg kun venner med, ikke noe mer.

Uansett, jeg har lyst til å bli kjent med deg. Det er det viktigste. Om vi skulle komme til å bli kjærester elller "bollevenner" (dansk uttrykk) en dag er et åpent spørsmål enn så lenge.


Bugsy: Dato:2002-08-10 12:53:00

tror ikke at du er den jeg ser etter her


X Dato:2002-08-11 00:30:00

Nei, nei

Håper du finner den en dag da - og at du ikke blir skuffet.

Lykke til. - X

...

Jeg ønsket ikke å ta denne samtalen lenger. Fyren var så ærlig og rett frem at jeg ikke ville såre ham.