Jeg har flere ganger fått i gang rødglødende diskusjoner om den seksuelle lavalder - hvor de fleste høylytt fordømmer voksnes interesse for gutter i puberteten - samtidig som de samme personene ofte er de ivrigste til å hive seg over "peter14" og tilsvarende nick. Folk må gjerne mene at det ene eller hin er moralsk forkastelig, men da får de pinedø leve opp til det selv også! Eller være ærlig nok til å stå for det de mener og føler - uansett hvor politisk ukorrekt det er. Personlig er jeg drit lei av å bli skjelt ut av jevnaldrene fordi jeg ser på yngre gutter - og skjelt ut av yngre gutter fordi jeg ikke umiddelbart forsøker å forføre dem!

#gay.bergen


En av de få kanalene jeg har vært litt aktiv på er #gay.bergen på Undernet. Det var en av eksene mine som tipset meg om kanalen - og for noen år siden var jeg der ganske hyppig. En annen bruker fra den tiden, om enn mindre aktiv, var "wiking". Han kuppet kanalen ved å registrere den hos Undernet uten å snakke med de andre faste brukerne. Sånt regnes gjerne for uhøflig - men jeg gadd ikke bry meg.

Vinteren 2002 snakket jeg litt med en 15-åring på kanalen. Han snakket også med en av vennene til "wiking" - en annen "op". Denne fyren (som jeg har glemt nicket på) flørtet ganske ivrig med 15-åringen, og ble rasende da 15-åringen lot som om han var sammen med meg. Enden på visen var at jeg ble kastet ut av kanalen fordi jeg angivelig la an på mindreeårige... Historien er tragisk nok ganske betegnende for det homofile miljøet generelt.

Nåvel. Jeg er, som du kanskje skjønner, ikke så aktiv på IRC lenger...