For noe år siden advarte jeg om at en ekkel trend fra USA, der naturlig barneseksualitet forvrenges til "overgrep", er på vei til Norge. Siden 2004 har det kristne sykehuset Betanien drevet et prosjekt for å fremdyrke nettopp denne virkelighetsforståelsen.

Det mest modbydelige jeg har sett i forbindelse med at "Lomemannen" ble tatt (bortsett fra at nettavisen.no, sol.no og doktoronline no har kjøpt annonseplass på Google for dette søkeordet) er at dette prosjektet surfer på lommebølgen (mitt uttrykk) i mediene for å tilrane seg oppmerksomhet og kreditabilitet. Prosjektet som går under det anonyme navnet "V27", bør ses på med like stor skepsis som diverse andre religiøse prosjekt som ønsker å sykeliggjøre og "kurere" homofili.

Nå må disse ekle, kristne jævlene fjerne de klamme fingrene sine fra barns kjønnorganer, og prøve å tenke på noe annet enn barn og sex.

For barn er, og har alltid vært, seksuelle vensen. Du kan med fordel lese Thore Langfeldts "Det må du gjerne", dersom du vil vite mer om barn og barns seksualitet. Bibelen er ikke noen håndbok om seksualitet. Bibelen er en håndbok i incest, folkemord, undertrykkelse og renspikket ondskap.