Frem til nå har jeg betraktet FRP som en interessegruppe for egoister og bygdetullinger med lav intelligens. Jeg tror oppriktig at FRP, når de får regjeringsmakt, kommer til å gjøre uopprettelig skade på Norge. At vi vil få en politikk som får Bushs skurkestyre i USA til å ligne på et glansbilde. Men FRP har to positive sider. De forstår at vi ikke kan fylle Norge med muslimer. Og de driver ikke klappjakt på menns seksualitet. Det er helt ubegripelig at de andre partiene lar seg styre av en marginal klikk med radikale, svenske feminister. Men de (partiene) har valgt å høre på disse spinn gale kvinnene (som også, helt bokstavelig, tror at satanister spiser millioner av barn i Europa). Arbeiderpartiet og SV har gått til krig mot alle norske menn. Vi får høre at alle menn må ta ansvar for at kvinner voldtas og bankes. Jeg vil tro at selv en-cellede organismer forstår hva slags sprøyt dette er. Jeg har da vel for svarte ikke noe ansvar for hva en eller annen psykopat begår av forbrytelser! Det ansvaret hviler på psykopaten, og på psykopaten alene. Skulle man følge logikken til disse radikale feministene, så er alle kvinner medskyldige i at en haug kvinner dreper eller mishandler ungene sine. Og alle kvinner er medskyldige i at ca. 40 – 50% av kvinnene som anmelder voldtekt, lyver. (Ja, dette er faktisk prosentsatsen av falske voldtektsanmeldelser. Det er et tall den venstre-radikale pressen i Norge ikke vil fortelle deg om. Men det er forsket på falske anmeldelser i utlandet, og de falske anmeldelsene utgjør nesten halvparten av «voldtektene» blabladet og feminist-pøbelen gnåler om).

Ett av de ynkeligste utslagene av Arbeiderpartiet og de psykotiske, radikale feministenes angrep på menn, er kriminaliseringen av prostitusjon. Det er en lov alle som har kunnskap om prostitusjon er i mot. Jeg har slik kunnskap. Jeg prostituerte meg i min ungdom, og jeg syntes det var helt topp. Da det ble klart at Norge ville kriminalisere prostitusjon bestemte jeg meg for å flytte til utlandet. Ikke for å kjøpe sex (jeg er ikke sex-kjøper – i den grad jeg handler med sex er jeg sex-selger) – men fordi jeg ikke ønsker å bo i en feministisk fasciststat. Nå har feministpøbelen bestemt at nordmenn heller ikke skal kunne kjøpe sex i utlandet. Hva faen er det disse kvinnene tenker med og på? Nå får de få fingrene sine bort fra menns seksualitet. Hva jeg gjør med kroppen min er min sak. Det er min kropp. Mitt liv. Hvis jeg vil selge sex så har ikke feministjævlene noe med det.

Om jeg en dag blir gammel og havner på et aldershjem, så krever jeg å kunne bruke de pengene jeg måtte ha igjen til å kjøpe seksuelle tjenester av hyggelige, unge menn.

 
STORBERGET OG ALLE ANDRE MANNS-HATERE: JEG KOMMER TIL Å STEMME IGJEN. JEG HAR IKKE STEMT DE SISTE 24 ÅRENE I MANGEL AV ET PARTI JEG HADDE TILLIT TIL. NÅ VIL JEG STEMME FRP – RETT OG SLETT FORDI DETTE PARTIET ER DET PARTIET SOM LIGGER LENGST UNNA FEMINIST-FASCISMEN SOM HAR INFISERT AP, SV OG TIL DELS HØYRE. Å VISE AVSKY FOR POLITIKKEN DIN/DERES VED Å IKKE STEMME ER IKKE LENGER TILSTREKKELIG. NÅ SKAL MANNS-HATERNE UT FRA REJERINGSKONTORENE, EN GANG FOR ALLE.

Nok er nok. Slagordet i valgkampene fremover skal være «Aldri mer en Arbeiderpartiregjering». Idiotene forstår åpenbart ikke når det er på tide å stoppe med sex-trakasseringen av menn. Da må vi menn ganske enkelt ta fra dem makten, slik at de ikke kan gjøre mer skade.

At det å stemme FRP er en slags suicidal, politisk protest-handling får heller være. Har man valget mellom høyrefascisme eller radikal feminist-fascisme, så foretrekker jeg høyrefascismen. I den vel utprøvde høyrefascismen finnes det i alle fall spor etter respekt for individets rett til å gjøre egne valg. I feminist-fascismen skal Staten åpenbart bestemme absolutt alt. Det som begynte som en slags naiv parodi på en formynderstat, under Gro, har utviklet seg til noe som er så ekkelt, at enhver lut som kan vaske bort møkken er akseptabel. Uansett hvilke andre skader luten måtte forårsake. Det er i dette perspektivet jeg vil stemme FRP. Det er ikke fordi jeg tror at det finnes en eneste ærlig, flink eller kunnskapsrik politiker i det partiet.