Jeg har omsider fått hjemmesiden til Politisk Korrekt Forlag på luften. I den anledning har jeg resirkulert et domene som opprinnelig var tiltenkt en oppgave som vaktbikkje for media. Nå skriver media så mye vås (til et publikum som ikke vil ha noe annet) at en slik oppgave neppe har noe for seg.

Jeg har imidlertid ambisjoner både for uredd.org og forlaget. jgaa.com er min personlige hjemmeside. Jeg håper at uredd.org og forlaget på sikt tiltrekke seg noen ressurspersoner også

Er du litt observant, vil du legge merke til at uredd.org er laget på "gamlemåten", det vil si, som en statisk html-side. Jeg har valgt dette av to grunner: Om siden skulle trampe på ømme tær, er det fantastisk raskt, enkelt og bilig å flytte en statisk side til en ny server - langt utenfor den  juridisk rekkevidden til de ømme tærene. En annen grunn er at flere og flere leser nettsider fra mobilen. Statiske sider, uten "frames" eller fantasifulle "css" oppsett, er genialt bra for mobile brukere - i tillegg til at de virker .like godt for vanlige PC brukere.