Svensk politi trapper opp jakten på homofile "sexforbrytere" i utlandet. Under påskudd av "det svenske politiets satsning mot seksualforbrytelser mot barn, begått av svenske statsborgere i utlandet", er to svensker arrestert i Thailand. For en uke siden ble en svensk mann tatt for det samme i Kambodsja.

Politiet i vestlige land har lange tradisjoner med å forfølge homofile menn. Nå som sex mellom menn ikke lenger er straffbart, fortsetter politiet denne tradisjonen under påskudd av å skulle ta "pedofile".

Det finnes dessverre en del barn som tvinges til prostitusjon i Asia. De fleste av disse barna er jenter, som er solgt av foreldrene til bordeller der de holdes mer eller mindre som slaver. I stedet for å prioritere slike bordeller, som faktisk representerer både brudd på menneskerettighetene, og er forferdelige overgrep mot barna som holdes innesperret der - prioriterer altså politiet å stoppe "misbruk" av gutter som i hovedsak opererer på egen hånd, ikke fordi de må, men fordi de selv velger å selge sex for å kunne kjøpe luksusartikler som vestlige moteklær.

Både svensk og norsk presse agerer - igjen - som passive mikrofonstativ for et stadig mer moralfascistisk politi.

Jeg vil oppfordre særlig journalister til å lese den vesle boken "Harmful to Minors: The Perils of Protecting Children from Sex " av Judith Levine - en forfriskende intellektuell feminist fra USA. Dernest er bøker som "Moral Panic: Changing Concepts of the Child Molester in Modern America" og "Sex Crime and the Media: Sex Offending and the Press in a Divided Society" interessant lesing om man vil forstå litt av mekanismene som blant annet politiet og "Redd Barna" bruker i sin utidige kamp mot henholdsvis homofile menn og menn generelt.